Opwekking – Timotheüs – Willow Creek: alles onder een dak

Bestellen in de webwinkel
Het bestellen via de webwinkel gaat heel gemakkelijk; u kunt met een account de producten van Opwekking, Timotheüs en Willow Creek bestellen. U kunt kiezen uit twee mogelijkheden: u maakt een account aan of u bestelt zonder account. Het voordeel van het aanmaken van een account is, dat u bij een volgende bestelling niet weer uw adresgegevens hoeft in te vullen, en u de bestelhistorie kunt raadplegen. Ook kunt u alleen door in te loggen gebruikmaken van de kortingsregelingen.

Levering
Uw bestelling wordt binnen drie werkdagen door ons verzonden.
Rondom activiteiten (zoals de pinksterconferentie) kan uw bestelling er iets langer over doen. We zijn afhankelijk van externe partijen,
waardoor de bezorging in een enkel geval vertraagd kan zijn.

Nieuwe artikelen rondom Pinksteren

Jaarlijks verschijnt er tijdens Pinksteren een groot aantal nieuwe producten. Deze kunnen van tevoren besteld worden in de webwinkel, maar worden pas in de week voor Pinksteren uitgeleverd.

Vaste verzendkosten
Alle bestellingen binnen Nederland verzenden we voor een vast tarief van € 1,95 per verzending. Voor bestellingen onder € 10,00 en betalingen via iDeal worden ook bankkosten à € 0,49 in rekening gebracht.

Bestel met 10% korting
Abonnees op Opwekking Magazine krijgen op de materialen van Opwekking en Timotheüs 10% korting, met uitzondering van Nederlandse boeken. Partners van Willow Creek krijgen op de materialen van Willow Creek 10% korting, met uitzondering van Nederlandse boeken. De korting wordt automatisch verrekend.

Betaling
Bestellingen kunnen op een aantal manieren betaald worden: via iDeal, via een bankoverschrijving vooraf of contant bij afhalen. Betalen via iDeal (voor betalingen vanaf Nederlandse rekeningnummers) is veilig. De veiligheid wordt gewaarborgd door het SSL-certificaat waardoor uw gegevens via een beveiligde verbinding worden verwerkt. Buiten Nederland kan alleen betaald worden met een bankoverschrijving of contant bij afhalen.

Betalingen binnen Europa
Stichting Opwekkingslectuur
IBAN: NL32ABNA0496042270
BIC: ABNANL2A

Betalingen buiten Europa
Bank: ABN-Amro
IBAN: NL32ABNA0496042270
BIC: ABNANL2A
Let op! Eventuele bijkomende kosten voor buitenlandse overboekingen zijn voor uw eigen rekening.

14 dagen bedenktijd
U hebt 14 dagen de tijd om (een deel van) de bestelling te retourneren indien de artikelen niet aan uw verwachtingen beantwoorden. Neemt u daarvoor contact op via webwinkel@opwekking.nl o.v.v. ‘retourzending’ en uw klant- en ordernummer, en eventueel uw reden van retour. Indien u gebruikmaakt van de retourregeling, komen ten hoogste de verzendkosten voor uw eigen rekening. Stuur bij uw retourzending de pakbon mee.

Klantenservice
Voor vragen of klachten kunt u ons van maandag t/m vrijdag tijdens kantoortijden bereiken op 088-352 67 02. Ook kunt u een e-mail sturen naar webwinkel@opwekking.nl

Boekhandels
Voor boekhandels gelden afwijkende voorwaarden die we op verzoek toesturen.

Eigendom
De webwinkel is onderdeel van Stichting Opwekkingslectuur te Putten (KvK: 41035742). De bestelde goederen blijven eigendom van Stichting Opwekkingslectuur totdat het volledige bedrag van de bestelling is voldaan.

Terug naar
site