Verzending binnen 3 werkdagen | Verzendkosten € 3,95 | Gratis verzending vanaf € 29,95 | Verkoopvoorwaarden

Opwekking – Timotheüs – GLS: alles onder een dak

Bestellen in de webwinkel
Het bestellen via de webwinkel gaat heel gemakkelijk; je kunt met een account de producten van Opwekking, Timotheüs en GLS bestellen. Je kunt kiezen uit twee mogelijkheden: je maakt een account aan of je bestelt zonder account. Het voordeel van het aanmaken van een account is, dat je bij een volgende bestelling niet weer je adresgegevens hoeft in te vullen, en je de bestelhistorie kunt raadplegen. Ook kun je alleen door in te loggen gebruikmaken van de kortingsregelingen.

Levering
Je bestelling wordt binnen drie werkdagen door ons verzonden. Rondom activiteiten (zoals de Pinksterconferentie) kan je bestelling er iets langer over doen. 

Nieuwe artikelen rondom Pinksteren
Jaarlijks verschijnt er tijdens Pinksteren een groot aantal nieuwe producten. Deze kunnen van tevoren besteld worden in de webwinkel, maar worden pas in de week voor Pinksteren uitgeleverd.

Verzendkosten en bankkosten
Bestellingen binnen Nederland verzenden we gratis vanaf een orderbedrag van € 29,95. Voor overige bestellingen binnen Nederland zijn de verzendkosten € 3,95. Verzendkosten naar het buitenland bedragen € 7,95. Voor bestellingen onder de € 10,00 die betaald worden via iDeal of Bancontact worden bankkosten à € 0,49 in rekening gebracht.

Bestel met 10% korting
GLS partners krijgen 10% korting op de Team Editions. De korting wordt automatisch verrekend.

Betaling
Bestellingen kunnen betaald worden via iDeal, Bancontact (België) of via een bankoverschrijving vooraf. Buiten Nederland en België kan alleen betaald worden met een bankoverschrijving.

Betalingen binnen Europa 
Stichting Opwekkingslectuur
IBAN: NL32ABNA0496042270
BIC: ABNANL2A

Betalingen buiten Europa
Bank: ABN-Amro
IBAN: NL32ABNA0496042270
BIC: ABNANL2A
Let op! Eventuele bijkomende kosten voor buitenlandse overboekingen zijn voor je eigen rekening.

14 dagen bedenktijd
Je hebt 14 dagen de tijd om (een deel van) de bestelling te retourneren indien de artikelen niet aan je verwachtingen beantwoorden. Neem  daarvoor contact op via webwinkel@opwekking.nl o.v.v. ‘retourzending’ en je klant- en ordernummer, en eventueel je reden van retour. Indien je gebruikmaakt van de retourregeling, komen de retourkosten voor je eigen rekening. Stuur bij je retourzending de pakbon mee. 

Klantenservice
Voor vragen of klachten kun je ons van maandag t/m vrijdag tijdens kantoortijden bereiken op 088-352 67 00 optie 1. Ook kun je een e-mail sturen naar webwinkel@opwekking.nl

Boekhandels
Boekhandels kunnen onze producten bestellen via CBC 't Gulden Boek.

Eigendom
De webwinkel is onderdeel van Stichting Opwekking te Putten (KvK: 41035253). De bestelde goederen blijven eigendom van Stichting Opwekking totdat het volledige bedrag van de bestelling is voldaan.

Terug naar
site